Que vol dir ser VoluntariRCDE

1. Qui pot apuntar-se a VOLUNTARIS RCDE?

A VOLUNTARIS RCDE pot apuntar qualsevol persona de més de 16 anys, que vulgui col·laborar amb el club per actes socials i ho pugui fer en les facetes que millor es desenvolupa tant siguin professionals com merament socials.

 

2. Té algun cost apuntar a VOLUNTARIS RCDE?

No, és totalment gratuït. Les persones que s'apuntin només se'ls demanarà la seva col·laboració personal i per desenvolupar-la, se'ls donarà tot el material necessari

 

3. Em obliga a alguna cosa ser un VOLUNTARIS RCDE?

Als pericos que s'apuntin a VOLUNTARIS RCDE, només se'ls exigirà contestar el més ràpidament possible quan se'ls demani la seva presència en algun acte, tant si és en sentit positiu com negatiu.

 

4. Què he de fer per inscriure a VOLUNTARIS RCDE?

Simplement accedir al formulari d'alta a la web www.voluntarisrcde.com i ompliu-lo amb les teves dades. De seguida ens posarem en contacte amb tu perquè formes part JA d'aquest voluntariat.

 

 

 

Això és a grans trets, el naixement d'aquest projecte que ja es desenvolupa amb gran èxit en altres clubs de la màxima categoria de la lliga.

 

Perquè volem ajudar al nostre club des de la base i perquè volem que totes les iniciatives periques ho tinguin una mica més fàcil, hem creat aquest grup al qual esperem que tinguis a bé unir-te per ajudar.

 

Perquè som realment una #meravellosaminoria

 

Twitter:voluntarisrcde email: info@voluntarisrcde.com